Efficiënt werken, gelukkige medewerkers en de beste kwaliteit voor uw klant. Met INKIS kiest u voor een toekomstbestendige SAAS-oplossing.


Al meer dan 5 jaar werkt het Expertisecentrum Familiezorg in volle tevredenheid samen met Optimale Samenwerking. Altijd bereikbaar, altijd bereid samen te zoeken naar oplossingen en door te ontwikkelen en vooral uitermate deskundig op het terrein van digitale tools ten behoeve van samenwerken.

-Klaartje van Montfort (Bestuurder - Expertisecentrum Familiezorg)

Casusmanagement


Integraal samenwerken

Goed werkgeverschap betekent goede ondersteuning van uw professionals. Met INKIS profiteert u van minder administratieve lasten, blijere medewerkers en de beste kwaliteit voor uw klant.

Workflow


Ondersteuning van uw processen

Methodisch en integraal samenwerken is binnen elke organisatie een uitdaging. Onze workflow oplossing helpt u om samen datgene te doen wat nodig is voor het beste resultaat. INKIS helpt u plannen en monitoren.

ISO & NEN gecertificeerd


Privacy en security zijn elementen die met de dag steeds belangrijker worden in de digitale wereld. Doordat het INKIS-platform ISO 27001 & NEN 7510-1 gecertificeerd is, garanderen wij een online omgeving waarbij vertrouwelijk en veilig met uw data wordt omgegaan.

Modulair platform


Flexibel en toekomstbestendig

U wilt kunnen inspelen op interne behoeften en externe ontwikkelingen van uw organisatie. Wij snappen dat. Door de modulaire opbouw van INKIS en het gebruik van extensies zet u gemakkelijk functionaliteiten aan of uit.

AVG-proof


Privacy ‘by design’

U constateert dat de afgelopen tijd privacy en security belangrijker zijn geworden. Wij delen deze constatering. Daarom hebben we INKIS zo ontworpen dat elementen van privacy en security zijn ingebed zonder dat dit de samenwerking belemmert.

Hosted by Azure


Veilig, snel en schaalbaar

U wilt dat uw data veilig is, dat systemen snel werken en flexibel zijn. INKIS wordt gehost bij Microsoft Azure. Onze keuze voor Azure is gebaseerd op de security die zij bieden en op de reken- en innovatiekracht van hun netwerk. Een keuze voor INKIS is een toekomstbestendige keuze.

Service & Data Science Center


Vlot, vriendelijk en effectief

U wilt focussen op uw kerntaken. Onze medewerkers helpen u daar graag bij. Voor wie de impact van zijn organisatie wil vergroten gaan we graag een stap verder. Maakt u al gebruik van data science in uw primair proces?

Meer weten? Neem contact met me op.

Dimitri Cremers (Business Unit Manager)

06-13317749
d.cremers@optimalesamenwerking.nl